0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Hej!
Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt.
Indtast din nummerplade så finder vi de produkter der passer til netop din bil.
Læs mere

Undgå fartbøder med en trafik alarm!

Ved at sætte en Saphe Fartkontrol eller en OOONO enhed i forruden eller på instrumentbrættet, kan du undgå fotovognenes blitz og være med til at øge sikkerheden på vejene. 

Det fungerer sådan at enheden  (Saphe eller OOONO) alarmerer bilisten når man nærmer sig en fotovogn. Det gør den ved at udsende en tydelig hyletone og et visuelt signal via en blå lysdiode. Hvis enhedens lysdiode derimod lyserer rødt, nærmer man sig en potentiel fare eller ulykke.

Hvordan ved enheden hvor der er ulykker, fare og fartkontrol?

Andre brugere af Saphe og OOONO melder farer, ulykker og fartkonrol ind via selve enheden - og den er meget nem at betjene. Tryk på enhedens blå knap for at markere en fartkontrol. Tryk på enhedens røde knap for at markere en ulykke eller en fare på vejen. Når en billist har rapporteret en fartkontrol via enheden, advares alle andre billister med Saphe/OOONO i bilen om denne fartkontrol. 

Men det kan min mobil jo allerede?

Saphes opfinder, Freddy Sørensen, forklarer den store ulempe i brugen af en app på mobilen: “Med en app skal man huske at tænde for den, før det virker, og det glemmer man ofte på de små ture til supermarkedet. Derudover kan apps ikke bruges, uden at man sidder og roder med mobilen og dermed fjerner fokus fra vejen”.

Løsningen møder stor opbakning og bl.a. Trafikforsker Harry Lahrmann, mener at enheden har potentiale til at øge trafiksikkerheden: "Ideen med at melde ind, når man ser en fotovogn, er vældig god, fordi så bliver alle biler inden for en radius på et par kilometer advaret og letter ikke kun foden fra speederen lige der, hvor fotovognen står".

Fordele:

  • Bedre og mere sikker end en app!
  • Starter automatisk - du skal bare køre
  • Den er effektiv og dræner ikke mobilens batteri
  • Tydelige alarmer - både visuelt og auditivt

400.000 aktive brugere

Saphe samarbejder med sitet Fartkontrol.nu, som er danmarks største og mest populære trafik-app. Det samlede netværk er på ca. 400.000* aktive brugere. OOONO  får sine data fra Trafikalarm.dk, hvis app er downloadet ca. 1 million gange og har ca. 250.000 brugere.


OOONO vs. Saphe Fartkontrol

Forskellen på OOONO og Saphe er lille: Saphe advarer mod ulykker, farer og fartkontroller. OOONO advarer kun mod fartkontrol.

Er det lovligt og sikkert?

Politiet er positivt indstillet overfor Saphe og OOONO: "Der findes adskillige apps, der gør det samme som Saphe, og at alle tiltag, der forbedrer trafiksikkerheden, er velkomne".

Hvem er brugerne?

Som man kan læse på www.saphe.dk er brugerne privatbillister, taxi-firmaer - som jo af gode grunde er meget på vejene - og firmabiler. Således har fx DanTaxi ca 300* enheder kørende på de danske veje. Danske Bank og Jyske Pension står sammenlagt for ca 100* enheder.
 

Regnestykket er enkelt!

Den mindste fartbøde som kan udskrives i Danmark er på 1.000,- DKR.
En Saphe eller OOONO enhed koster ca. 450,- DKR

Hverken Saphe eller OOONO kræver abonnement. Når du har købt enheden og monteret den (det tager mindre end 2 minutter) er du kørende, og får advarsler om ulykker, farer og fartkontrol på vejene med en Saphe - og udelukkende advarsler om fartkontrol med OOONO.

* Data direkte fra www.saphe.dk pr. 1/10-2016

 

Undgå fartbøder
Henter produkter

Ekstra tape til Saphe og Ooono

Ekstra tape til Saphe og Ooono

Varenr: Tape saphe På lager (8 stk.)
Kun:
25,00 kr
Henter produkter

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen