0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage

Købt forkert? Fortrudt? Sådan kan du returnere dine varer til os. 

Har du købt nogle varer hos os, du ikke skal bruge alligevel, er du indenfor 14 dage fra købsdatoen velkommen til at returnere dem. Returneringen er for egen regning, men du kan bestille en returlabel til 40kr hos os hvis du ønsker. De 40kr trækker vi blot fra beløbet når vi krediterer din ordre. 

Når man bestiller varer på vores hjemmeside kan man få vist hvilke varer der passer ens bil. Disse data er meget præcise, men skulle der alligevel være fejl i data, og man derfor får tilsendt en vare som ikke passer, dækker vi returfragten. 

Ønsker du at bestille en anden vare, og samtidig bestille en returlabel, kan du blot nævne i bemærkningsfeltet, at du ønsker at få medsendt en returlabel. 

Returvarer skal sendes til Landberg.dk ApS, Gørtlervej 16B, 9320 Hjallerup som "erhverv". Vi modtager ikke varer der sendes til nærmeste pakkeshop. 

Når vi har fået dine varer retur krediterer vi beløbet. Evt. udgift til fragt krediteres ikke. Har du bestilt for over 599kr og fået fri fragt vil vi fratrække vores udgifter til fragten inden din ordre krediteres. 

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen