0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
No foto

Smogdoctor VB64 airconrens

Varenummer: vb64
EAN: 8032758576409
Før 157,00 kr
Ikke på lager
Leveringstid: Udgået
99,00 kr
  • Beskrivelse

Smogdoctor VB64 modsvarer BellAdd Airconrens


Introduktion
VB64 Climat Dynamite er et desinficerende renseprodukt til alle typer AC (aircondition) og klimaanlæg. Formuleret i 2002 og stadig meget moderne idag grundet dens kraft og funktionalitet. Universitet i Bologna har certificeret VB64 for sin effekt i at eliminere bakterier og organiske urenheder som gror på overflader og i fordamperen. VB64 indeholder et biocide som er i stand til hurtigt at bekæmpe op til 24 forskellige typer bakterier, spores, virus og fungi, hvor de mest kendte er Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumonite, Proteus vulgaris, Candida albicans og Aspergillus niger. Som ofte kan opstå i AC anlæg samt klimaanlæg.

Forsegler alle overflader med en beskyttende film. Eliminere ubehagelige lugte. Undgå allergi, irritationer i øjne og på huden, og mikroorganismer i at udvikle sig. Forlænger livstiden på systemet og optimere funktionaliteten. Efterlader en svagelig vedvarende duft af lavendel i kabinen.

Én årlig behandling er nok til at effektivt forebygge bakterier udvikling
Produktet er neutralt over for bilens interiør.


Luft recirkulation
Afmonter pollenfilteret. Indstil luftreguleringen på "recirkulation", temperaturen på "kold" og blæseren på "maximum". Sæt flasken på gulvet i passagersiden foran og aktiver kapslen på VB64. Luk alle døre og vinduer.

Ekstern. Luft indsugning
Afmonter pollenfilteret. Indstil luftreguleringen på “ekstern luft”, temperaturen på “kold” og blæseren på ”maximum”. Anvend den hvide slange i retning mod fordamperen og spray 20-25% af indholdet af VB64.

Luftkanaler
Sluk helt for blæseren. Monter den hvide slange på dåsen. Indsæt slangen i ventilationskanalen på instrumentbordet. Træk langsomt slangen ud mens dåsen aktiveres. Gentages i alle kanaler. Vent ca. 15 min. før opstart så det får tid til at virke på bakterierne.
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Smogdoctor VB64 airconrens.


no photo
starstarstarstarstar2024-05-29 22:29:14
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen