0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Rupes DualAktion Polermaskine BigFoot 21 standard sæt
Rupes DualAktion Polermaskine BigFoot 21 standard sæt

Rupes DualAktion Polermaskine BigFoot 21 standard sæt

Varenummer: LHR21ES-STD
EAN: 8051499562700
Før 3605,00 kr
Ikke på lager
Leveringstid: Udgået
3300,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Rupes Bigfoot 21 MK I, Standard, Dual-action polermaskine


Det banebrydende Dual-action princip (roterende og excenter mønster) som maskinen kører med, giver brugeren store fordele både med hensyn til ergonomi og ikke mindst slutresultatet. Med den rette kombination af polerskive og polermiddel, kan alle nu polere lakken op til et hologramfrit og skinnende blankt resultat, uden store anstrengelser. Hologramfrit vil sige, at man undgår svirvelmærker, som er et uønsket ”sløret” mønster, der er specielt synligt på mørke lakker.
Den professionelle maskine fra italienske Rupes, har bl.a. følgende positive egenskaber som kan fremhæves: Blød opstart og kontrolleret acceleration, der modvirker unødigt tab af polermiddel.  Antispinning funktionen bremser polerskiven ved stop. Nyt ergonomisk greb øger arbejdskomforten. Motoren har lavt strømforbrug - 500W, som også har et kølesystem med konstant høj ydelse uafhængig af polerskivens hastighed.  Bigfoot 21 har et excenter-mål (også kaldet ”Slag”), på 21 mm. Det giver ekstra stor poleringseffekt med imponerende flot finish. Polerskiven på 180 mm, er perfekt til store overflader, som eksempelvis på varevogne og både. Maskinens design kombinerer komfort, funktion og lang holdbarhed.

Uddybende info:
Polermaskinen er så godt afbalanceret at brugeren har fuld kontrol over den, uden store anstrengelser. Det kunststof-beklædte greb, foran på maskinen, giver mulighed for to-håndsbetjening og giver mulighed for en ergonomisk ideel arbejdsstilling. Takket være disse finesser vil selv en urutineret hurtigt blive fortrolig med maskinen.
Hastighedsregulering: Omdrejningsregulerings-knappen gør det let at tilpasse maskinens hastighed til situationen.
Antispin-kappen har to formål. Den beskytter brugeren og modvirker også at polerskiverne går op i omdrejninger, hvis maskinen startes utilsigtet. Det betyder mindre slid på maskine og polerskive.
Startknappen er placeret på højre side af håndtaget og kan låses. Det betyder at brugeren ikke hele tiden skal trykke på knappen under arbejdet. Det er en klar fordel ikke mindst ved enhånds-opgaver.
Det specielle high-tech design gør maskinen meget behagelig at arbejde med og har den sidegevinst at det er let at holde polerskiven plan på polerfladen.
  • Specifikationer

Indhold:

1 Rupes BigFoot 21 MK I standard, med bagskive! 
OBS! Polerskiver og produkter følger ikke med. 
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Rupes DualAktion Polermaskine BigFoot 21 standard sæt.
Gennemsnitslig vurdering: 5.00 ud af 5 (baseret på 1 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
starstarstarstarstar2024-05-29 22:46:02
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen