0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Rupes BigFoot 21 MK2
Rupes BigFoot 21 MK2

Rupes BigFoot 21 MK2

Varenummer: LHR-21 markII
EAN: 8058341041925
Ikke på lager
Leveringstid: Udgået
3988,00 kr
  • Beskrivelse

BigFoot 21 Mark II STD 

RUPES introducerer nu Mark II - anden generation af denne maskintype. Øget effekt og blødere funktion giver hidtil uset effektivitet.

En række af forbedringer er foreslået af vore professionelle slutbrugere, hvor af de væsentligste er: Markant højere drejningsmoment, et kraftigere frontgreb og ikke mindst 30% kraftigere motor og endda et lavere strømforbrug. 

Det forøgede drejningsmoment udelukker "stalling" på buede karosseriflader, et endnu bedre ergonomisk greb, design stabilitet og balance, betyder øget arbejdskomfort, færre vibrationer og markant kortere tidsforbrug.

Sammen med de velkendte RUPES fordele: DualAktion hvor polerskiven drejer rundt og samtidigt bevæger sig sidevis (ekscenter) sætter RUPES standarden på området lakbehandling. Med de nyudviklede Polyurethan-polerskiver optimeres polerprocessen herved. Det giver overbevisende fordele i form af såvel hurtigere som bedre polerresultat, uden hologrammer ved valg af det rette polermiddel.

Blød opstart og kontrolleret acceleration modvirker unødigt tab af polermiddel. Antispinning funktionen bremser polerskiven ved stop. Lavt strømforbrug kendetegner RUPES 500W motoren, som også har et kølesystem med konstant høj ydelse uafhængig af polerskivens hastighed. 21 DLX har et ekscentrisk-mål, d.v.s en sidebevægelse, på 21 mm. Det giver væsentlig bedre polereffekt med imponerende finish. Polerskiven på 180mm er perfekt til polering på store overflader. Maskinens design kombinerer komfort, funktion og lang holdbarhed. 
 
To-håndsgreb: Polermaskinen er så godt afbalanceret at brugeren har fuld kontrol over den selv med en hånd. Det kunststof-beklædte greb, foran på maskinen, giver mulighed for to-håndsbetjening og en dermed ergonomisk ideel arbejdsstilling. Takket være disse finesser vil selv en urutineret hurtigt være fortrolig med maskinen.
Trinløs hastighedsregulering: Omdrejningsregulerings-knappen gør det let at tilpasse maskinens hastighed til situationen.
Antispinning kappe: Antispinning-Kappen har et dobbelt formål. Den beskytter brugeren og modvirker også at polerskiverne går op i omdrejninger, hvis maskinen startes utilsigtet. Det betyder mindre slid på polerskiven, som dermed holder længere.
Startknappen: Er placeret på højre side af håndtaget og kan låses. Det betyder at brugeren ikke hele tiden skal trykke på knappen under arbejdet. Det er en klar fordel ikke mindst ved enhånds-opgaver.
Designet: Det specielle high-tech design gør maskinen meget behagelig at arbejde med og har den sidegevinst at det er let at holde polerskiven plan på polerfladen.
  • Specifikationer
Vægt: 2,25- 4,96kg
R.P.M.: 2500-4700
Effekt: 500Watt
Ø orbit: 21-13/16" mm
Ø backing pad: mm-in 150-6"mm
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Rupes BigFoot 21 MK2.


no photo
starstarstarstarstar2024-05-26 00:46:05
Afgiv vurdering:



Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen