0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Rupes BigFoot 15 MK2

Rupes BigFoot 15 MK2

Varenummer: LHR-15 MarkII
EAN: 8058341041901
Før 3699,00 kr
På lager (1 stk.)
3200,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

BigFoot 15 Mark II STD Nyeste model!

RUPES BigFoot15 Mark II - anden generation af denne maskintype. Øget effekt og blødere funktion giver hidtil uset effektivitet.

En række af forbedringer er foreslået af vore professionelle slutbrugere, hvor af de væsentligste er: Markant højere drejningsmoment, et kraftigere frontgreb og ikke mindst 30% kraftigere motor og endda et lavere strømforbrug. 

Det forøgede drejningsmoment udelukker "stalling" på buede karosseriflader, et endnu bedre ergonomisk greb, design stabilitet og balance, betyder øget arbejdskomfort, færre vibrationer og markant kortere tidsforbrug.

Sammen med de velkendte RUPES fordele: DualAktion hvor polerskiven drejer rundt og samtidigt bevæger sig sidevis (ekscenter) sætter RUPES standarden på området lakbehandling. Med de nyudviklede Polyurethan-polerskiver optimeres polerprocessen herved. Det giver overbevisende fordele i form af såvel hurtigere som bedre polerresultat, uden hologrammer ved valg af det rette polermiddel.

Blød opstart og kontrolleret acceleration modvirker unødigt tab af polermiddel. Antispinning funktionen bremser polerskiven ved stop. Lavt strømforbrug kendetegner RUPES 500W motoren, som også har et kølesystem med konstant høj ydelse uafhængig af polerskivens hastighed. Polerskiven på 125mm er perfekt til polering på store overflader. Maskinens design kombinerer komfort, funktion og lang holdbarhed. 
 
To-håndsgreb: Polermaskinen er så godt afbalanceret at brugeren har fuld kontrol over den selv med en hånd. Det kunststof-beklædte greb, foran på maskinen, giver mulighed for to-håndsbetjening og en dermed ergonomisk ideel arbejdsstilling. Takket være disse finesser vil selv en urutineret hurtigt være fortrolig med maskinen.
Trinløs hastighedsregulering: Omdrejningsregulerings-knappen gør det let at tilpasse maskinens hastighed til situationen.
Antispinning kappe: Antispinning-Kappen har et dobbelt formål. Den beskytter brugeren og modvirker også at polerskiverne går op i omdrejninger, hvis maskinen startes utilsigtet. Det betyder mindre slid på polerskiven, som dermed holder længere.
Startknappen: Er placeret på højre side af håndtaget og kan låses. Det betyder at brugeren ikke hele tiden skal trykke på knappen under arbejdet. Det er en klar fordel ikke mindst ved enhånds-opgaver.
Designet: Det specielle high-tech design gør maskinen meget behagelig at arbejde med og har den sidegevinst at det er let at holde polerskiven plan på polerfladen.
  • Specifikationer
Vægt: 2-4,85kg
R.P.M.: 2500-5300
Effekt: 500Watt
Ø orbit:15-19/32" mm
Ø backing pad: mm-in 125-5"mm
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Rupes BigFoot 15 MK2.
Gennemsnitslig vurdering: 1.00 ud af 5 (baseret på 1 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
starstarstarstarstar2024-05-26 01:00:42
Afgiv vurdering:no photo
Lasse2023-02-26 14:30:45
Dårlig maskine, som ikke holder kvalitetsmæssigt i forhold til forventet....!
Har udelukkende brugt den til hobby polering og højst fem biler har haft glæde af dens egenskaber, men har ikke været anvendt den siden 2020. Har altid været opbevaret inde og er blevet behandlet ordentligt, men ved brug dags dato vil den tilsyneladende ikke arbejde.
Kan ikke passe at det enten er kul eller andre dele, der skal skiftes allerede
Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen