0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 15.00
- Fredag dog 14.30
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch

Cookie- og Persondatapolitik Landberg Nethandel ApS

Vi passer godt på dine personoplysninger hos Landberg Nethandel ApS. Du kan som kunde eller besøgende på vores hjemmeside https://landberg.dk stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for vores hjemmeside, finder du en beskrivelse af hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, samt hvad vi anvender dem til. 
Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du anvender vores tilmeldings-, bestillings-, og chatformularer. Du kan også finde information om cookies, som sættes på din computer, tablet m.v., når du besøger vores hjemmeside.

Dataansvarlig
Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:
Landberg Nethandel ApS
Bugattivej 15
7100 Vejle
CVR-nr. 4005 7854

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken eller til måden, vi behandler dine personlige oplysninger, er du velkommen til at skrive til info@landberg.dk  eller ringe til os på telefon 7023 6627. 
Du har til enhver tid ret til at få slettet personlige oplysninger, som vi har indsamlet eller som du har givet os i forbindelse med deltagelse i konkurrencer, bestillinger og tilmeldinger via vores hjemmeside, samt ved anvendelse af chatformular på hjemmesiden.

Cookies og Pixels
Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.
Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Cookies
Når du besøger hjemmesiden https://landberg.dk , benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

Plug-ins fra Facebook og Instagram
Tracking pixel placerer cookies på din PC, som fortæller mediet at du har været inde på https://landberg.dk 

På baggrund af disse cookies kan du opleve at få vist annoncer fra Landberg Nethandel ApS på de sociale medier. Du kan ændre dine privatlivsindstillinger for visning af annoncer på de respektive sociale medier.

Indsamling af personlige oplysninger
Når du anvender konkurrence-, tilmeldings-, bestillings- og chatformularer, opgiver du selv en række almindelige personoplysninger, som vi opbevarer forsvarligt og sletter igen, så snart den pågældende henvendelse er færdigekspederet hos os.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Behandling af personlige oplysninger
Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt og relevant. F.eks. når du laver en ordre eller login hos Landberg Nethandel ApS. Det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser og give den gode service vi gerne vil yde. 

Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Deling af dine personoplysninger
Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre. Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. 
Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. 
Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 01-11-2019

 

 

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen