0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 15.00
- Fredag dog 14.30
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
Philips Ultinon H8 H11 H16 LED 2 stk.
Philips Ultinon H8 H11 H16 LED 2 stk.Philips Ultinon H8 H11 H16 LED 2 stk.

Philips Ultinon H8 H11 H16 LED 2 stk.

Varenummer: 11366ULWX2
EAN: 8727900398649
På lager (3 stk.)
695,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Ultinon LED H8 / H11 / H16 fra Philips giver 160% mere lys!


OBS dette er en billigere serie af LED fra Philips, vi anbefaler stadig at man køber X-treme Ultinon, da disse giver 40% mere lys, har optil 4 års længere levetid og kan bruges i lygter med reflektor og projektor - du finder X-treme Ultinon H8 / 11 / 16 her (klik)

Få 160 % klarere lys med enestående sigtbarhed

Kørsel i tåge er krævende, så du er afhængig af dine tågelyskilder.

Udsynet fremad og i periferien er begge vigtige for at forbedre dine køreevner og opnå en mere sikker kørsel. Med SafeBeam-teknologi forbedrer Philips Ultinon LED-tågelyskilder til biler din sigtbarhed med op til 160 %. Når først du oplever denne dagslysagtige effekt, vil du altid foretrække LED. Jo mere du kan se, jo bedre præsterer du, jo hurtigere reagerer du, og jo mere sikker er du. Så lad ikke mørket vinde, vælg Philips, og kør ud i natten med større selvsikkerhed og kontrol.

6200 kelvin farvetemperatur med skarpt hvidt lysMed en farvetemperatur på op til 6200 kelvin frembringer Philips Ultinon LED-tågelyskilder en klar hvid, dagslysagtig lysstråle. Med et klarere udsyn er du bedre i stand til at få øje på forhindringer og finde den perfekte kørelinje. Og da du ikke behøver at overanstrenge øjnene for at se terrænet længere fremme, giver klarere lygter en mere behagelig og spændende natkørsel.

Holdbare LED-lyskilder til biler, der holder længere

Du vil have klare og elegante tågelyskilder. Men du gider ikke hele tiden at udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige tågelyskilder. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. LED'er holder meget længere, og Philips Ultinon LED-produkter med AirFlux-varmestyring har en uovertruffen holdbarhed. De holder op til 8 år.

Nem installation takket være integreret elektronik

Philips Ultinon LED har et helt nyt pæredesign, hvor driverbokselektronik integreres i fatningen. En driverboks er hjernen i en LED. Den administrerer ydelsesmæssige aspekter som watt-forbrug og lyseffekt. I mange andre LED-eftermonteringsløsninger på markedet sidder driverboksen uden for LED-fatningen. Philips Ultinon LED integrerer den direkte i fatningen for at gøre designet så lille som muligt. Det er vigtigt at optimere LED-størrelsen, da optikken ofte er meget lille. Philips Ultinon LED er takket være sit kompakte design kompatibel med en lang række bilmodeller og kan nemt monteres af specialuddannede mekanikere.

Philips-billygter i højeste kvalitetsniveau

De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Oplev en mere sikker og behagelig kørsel.

Nem montering og kompatibel med mange bilmodeller

Idet de er designet til uden nemt at kunne monteres i kompatible køretøjer, vil bilister med vedligeholdelses erfaring uden besvær kunne opgradere kompatible forlygter. Det anbefales dog, at du får dine nye Philips LED-forlygter monteret af specialuddannede mekanikere – de sørger for, at du er køreklar. Mens disse forlygter er kompatible med en lang række eksisterende bilmodeller, er det ikke alle biltyper, der understøttes.

Hvor meget plads kræver disse pærer i lygtehuset?

Denne pære måler 4,5 cm fra anlægsfladen og bagud og og 4,5 cm i diameter.
Vi anbefaler dog et fri rum på 7 cm bagud til bagdækslet og 6 cm i diameter, for at der er plads til canbus controlleren.
 
  • Specifikationer

Hvor mange Kelvin / Lumen og hvor lang er levetiden?

Farvetemperatur
Op til 6200  K
Lumen
1100
Levetid
Op til 8 år!
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Philips Ultinon H8 H11 H16 LED 2 stk..


no photo
starstarstarstarstar2019-05-22 03:38:01
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk