0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 15.00
- Fredag dog 14.30
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
Philips Ultinon H7 LED 2 stk.
Philips Ultinon H7 LED 2 stk.Philips Ultinon H7 LED 2 stk.Philips Ultinon H7 LED 2 stk.Philips Ultinon H7 LED 2 stk.Philips Ultinon H7 LED 2 stk.

Philips Ultinon H7 LED 2 stk.

Varenummer: 11972ULWX2
EAN: 8727900398625
På lager (2 stk.)
795,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Ultinon LED H7 fra Philips giver 160% mere lys!

OBS dette er en billigere serie af LED fra Philips, vi anbefaler stadig at man køber X-treme Ultinon, da disse giver 40% mere lys, har optil 4 års længere levetid og kan bruges i lygter med reflektor og projektor - du finder X-treme Ultinon H7 her (klik)

Få 160 % klarere lys med enestående sigtbarhed

Få 160 % klarere lys med enestående sigtbarhed Kørsel i mørke er krævende, så du er afhængig af dine forlygter. Udsynet fremad og i periferien er begge vigtige for at forbedre dine køreevner og opnå en mere sikker kørsel. Med SafeBeam-teknologi forbedrer Philips Ultinon LED-lyskilder til biler din sigtbarhed med op til 160 %. Når først du oplever denne dagslysagtige effekt, vil du altid foretrække LED. Jo mere du kan se, jo bedre præsterer du, jo hurtigere reagerer du, og jo mere sikker er du. Så lad ikke mørket vinde, vælg Philips, og kør ud i natten med større selvsikkerhed og kontrol. 6200 kelvin farvetemperatur med skarpt hvidt lys

6200 kelvin farvetemperatur med skarpt hvidt lys

Med en farvetemperatur på op til 6200 kelvin frembringer Philips Ultinon LED-lyskilder en klar hvid, dagslysagtig lysstråle. Med et klarere udsyn er du bedre i stand til at få øje på forhindringer og finde den perfekte kørelinje. Og da du ikke behøver at overanstrenge øjnene for at se terrænet længere fremme, giver klarere lygter en mere behagelig og betagende natkørsel. Holdbare LED-lyskilder til biler, der holder længere

Holdbare LED-lyskilder til biler, der holder længere

Du vil have klare og elegante lyskilder. Men du gider ikke hele tiden at udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige lyskilder. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. LED'er holder meget længere, og Philips Ultinon LED-produkter med AirFlux-varmestyring har en uovertruffen holdbarhed. De holder op til 8 år.

Nem installation takket være integreret elektronik

Philips Ultinon LED har et helt nyt pæredesign, hvor driverbokselektronik integreres i fatningen. En driverboks er hjernen i en LED. Den administrerer ydelsesmæssige aspekter som watt-forbrug og lyseffekt. I mange andre LED-eftermonteringsløsninger på markedet sidder driverboksen uden for LED-fatningen. Philips Ultinon LED integrerer den direkte i fatningen for at gøre designet så lille som muligt. Det er vigtigt at optimere LED-størrelsen, da optikken ofte er meget lille. Philips Ultinon LED er takket være sit kompakte design kompatibel med en lang række bilmodeller og kan nemt monteres af specialuddannede mekanikere.


Philips-billyskilder i højeste kvalitetsniveau

De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Oplev en mere sikker og behagelig kørsel.

Nem montering og kompatibel med mange bilmodeller

Idet de er designet til uden nemt at kunne monteres i kompatible køretøjer, vil bilister med vedligeholdelseserfaring uden besvær kunne opgradere kompatible forlygter. Det anbefales dog, at du får dine nye Philips LED-forlygter monteret af specialuddannede mekanikere – de sørger for, at du er køreklar. Mens disse forlygter er kompatible med en lang række eksisterende bilmodeller, er det ikke alle biltyper, der understøttes.

Kun til reflektorforlygter.

Philips Ultinon LED-HL-lyskilder H7 er beregnet til reflektorforlygter. De anbefales ikke til projektorforlygtesystemer.

Hvor meget plads kræver disse pærer i lygtehuset?

Denne pære måler 3,5 fra anlægsfladen og bagud, og 4 cm i diameter. Vi anbefaler dog et fri rum på 7 cm bagud til bagdækslet og 6 cm i diameter, for at der er plads til canbus controlleren. 
  • Specifikationer
Teknologi
LED
Anvendelse
Fjernlys
Nærlys
Type
H7
ECE-godkendelse
NEJ
Sokkel
PX26d

Tekniske funktioner
AirFlux
SafeBeam

Hvor mange Kelvin / Lumen og hvor lang er levetiden?

Farvetemperatur
Op til 6200  K
Lumen
1100

Levetid
Op til 8 år

Vi har testet Philips Ultinon H7 på følgende biler:

BMW F30 (Hvis bilen er "født" med LED i kørelyset, skrues ultinon pæren fra hinanden på midten, fjederen som LED pæren sidder fast på monteres imellem de to ultinon dele og de skrues sammen igen. Herefter er pæren klar til montering.)
BMW F34
Audi A4 (8K)
Skoda Octavia III facelift 2018
Honda Jazz 2016/17
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Philips Ultinon H7 LED 2 stk..
Gennemsnitslig vurdering: 2.67 ud af 5 (baseret på 3 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
2018-06-21 14:14:27
Afgiv vurdering:no photo
Kundeservice - Landberg.dk2018-04-30 08:34:54
Kære Kenneth
Du bedes rette henvendelse til vores kundeservice for nærmere information, enten på mail kundeservice@landberg.dk eller tlf. 70236627#1
Mvh.
Krestina -Kundeservice
no photo
K2018-04-26 20:19:02
Jeg håber I vil opdatere beskrivelsen, da der står det SAMME i begge beskrivelser, både for overstående pære, og denne: https://landberg.dk/philips-x-treme-ultinon-h7-led-2-stk-p10557 - Overstående pære, skulle jo gerne være mindre, som Philips skriver.
no photo
Jesper2018-04-07 22:43:53
Passer ikke på Opel Grandland X.
Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk