0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 15.00
- Fredag dog 14.30
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
Philips Ultinon H4 LED 2 stk.
Philips Ultinon H4 LED 2 stk.

Philips Ultinon H4 LED 2 stk.

Varenummer: 11342ULWX2
EAN: 8727900398601
Ikke på lager
Leveringstid: 5-8 dage
795,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Ultinon LED H4 fra Philips giver 160% mere lys!


OBS dette er en billigere serie af LED fra Philips, vi anbefaler stadig at man køber X-treme Ultinon, da disse giver 40% mere lys, har optil 4 års længere levetid og kan bruges i lygter med reflektor og projektor - du finder X-treme Ultinon H4 her (klik)

Få 160 % klarere lys med enestående sigtbarhed

Kørsel i mørke er krævende, så du er afhængig af dine forlygter. Udsynet fremad og i periferien er begge vigtige for at forbedre dine køreevner og opnå en mere sikker kørsel. Med SafeBeam-teknologi forbedrer Philips Ultinon LED-lyskilder til biler din sigtbarhed med op til 160 %. Når først du oplever denne dagslysagtige effekt, vil du altid foretrække LED. Jo mere du kan se, jo bedre præsterer du, jo hurtigere reagerer du, og jo mere sikker er du. Så lad ikke mørket vinde, vælg Philips, og kør ud i natten med større selvsikkerhed og kontrol.

6200 kelvin farvetemperatur med skarpt hvidt lys

6200 kelvin farvetemperatur med skarpt hvidt lys Med en farvetemperatur på op til 6200 kelvin frembringer Philips Ultinon LED-lyskilder en klar hvid, dagslysagtig lysstråle. Med et klarere udsyn er du bedre i stand til at få øje på forhindringer og finde den perfekte kørelinje. Og da du ikke behøver at overanstrenge øjnene for at se terrænet længere fremme, giver klarere lygter en mere behagelig og betagende natkørsel. Holdbare LED-lyskilder til biler, der holder længere

Holdbare LED-lyskilder til biler, der holder længere

Du vil have klare og elegante lyskilder. Men du gider ikke hele tiden at udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige lyskilder. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. LED'er holder meget længere, og Philips Ultinon LED-produkter med AirFlux-varmestyring har en uovertruffen holdbarhed. De holder op til 8 år.

Nem installation takket være integreret elektronik

Philips Ultinon LED har et helt nyt pæredesign, hvor driverbokselektronik integreres i fatningen. En driverboks er hjernen i en LED. Den administrerer ydelsesmæssige aspekter som watt-forbrug og lyseffekt. I mange andre LED-eftermonteringsløsninger på markedet sidder driverboksen uden for LED-fatningen. Philips Ultinon LED integrerer den direkte i fatningen for at gøre designet så lille som muligt. Det er vigtigt at optimere LED-størrelsen, da optikken ofte er meget lille. Philips Ultinon LED er takket være sit kompakte design kompatibel med en lang række bilmodeller og kan nemt monteres af specialuddannede mekanikere

Philips-billyskilder i højeste kvalitetsniveau

De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Oplev en mere sikker og behagelig kørsel.

Nem montering og kompatibel med mange bilmodeller

Idet de er designet til uden nemt at kunne monteres i kompatible køretøjer, vil bilister med vedligeholdelseserfaring uden besvær kunne opgradere kompatible forlygter. Det anbefales dog, at du får dine nye Philips LED-forlygter monteret af specialuddannede mekanikere – de sørger for, at du er køreklar. Mens disse forlygter er kompatible med en lang række eksisterende bilmodeller, er det ikke alle biltyper, der understøttes.

Hvor meget plads kræver disse pærer i lygtehuset?

Disse pærer måler 4,5 cm. fra anlægsfladen og bagud, og 6 cm. i diameter.
Vi anbefaler dog et fri rum på 7 cm bagud og 6 cm i diameter, for at der er plads til canbus controlleren.

Bemærk: Lamperne er ikke ECE-kompatible, og derfor IKKE godkendt til brug på offentlig vej.

Der er 6 måneders reklamationsret fra købsdato.
  • Specifikationer
Teknologi
LED
Anvendelse
Fjernlys
Nærlys
Type
H4
ECE-godkendelse
NEJ
Sokkel
P43t-38

Tekniske funktioner
AirFlux
IP65
SafeBeam

Hvor mange Kelvin / Lumen og hvor lang er levetiden?

Farvetemperatur
Op til 6500  K
Lumen
1100

Levetid
Op til 8 år

Vi har tester Philips Ultinon H4 på følgende biler og MC:


Suzuki gsx-s 1000 2017
Mini
VW UP
Huyndai Galloper
Toyota Yaris
Toyota Land Cruiser
Vw Transporter 
Skoda Citigo
Chevrolet Cruze
Honda NC 700
Vw Tranporter 
Mini Cooper
Vw Transporter 1996-2006 
Toyota Hi-ace
 
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Philips Ultinon H4 LED 2 stk..
Gennemsnitslig vurdering: 3.00 ud af 5 (baseret på 1 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
starstarstarstarstar2020-09-30 01:00:28
Afgiv vurdering:no photo
Jes2019-11-04 22:18:25
Jeg har installeret H4-pærene i en Dacia Lodgy årgang 2015 sammen med nogle Osram w5w retrofit led pærer til parkeringshus. Det virker fint. Giver godt lysudbytte både på nær- og fjernlys. Modkørende bliver ikke blændet. Pærerne er rimelig nemme at installere. Husk at holde pæren lidt på skrå nedad, når bøjlen, til at holde pæren fast, skal hen over pæren ved montering.
Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen