0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
 
Philips Racingvision GT200 H4
Philips Racingvision GT200 H4Philips Racingvision GT200 H4

Philips Racingvision GT200 H4

Varenummer: 12342RGTS2
EAN: 8719018005762
Før 240,00 kr
På lager (5 stk.)
199,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Philips RacingVision GT200 H4


Se længere og reager hurtigere med op til 200 % mere lysstyrke end en standardpære.

Ved kørsel om natten har du brug for den allerbedste sigtbarhed. Jo længere du kan se klart, jo hurtigere når du at reagere på det, der dukker op på vejen.

Philips RacingVision GT200 forlygter øger sigtbarheden med op til 200 % større lysstyrke. Du opdager forhindringer på vejen tidligere end med andre og mindre kraftige halogenlamper. Således opnår du en mere sikker og behagelig tur.
En af de klareste lyskilder, der giver en fantastisk lysstyrke - Med bedre, klarere lygter klarer du dig bedre på vejen. Med dens optimerede glødetrådsgeometri med høj præcision sætter Philips RacingVision GT200 lyskilder en ny standard inden for lys til biler. Disse lyskilder, der er udviklet med henblik på ydeevne og sigtbarhed, giver mulighed for en mere afslappet, kontrolleret og sjov køreoplevelse.


Klarere lys til bilister med en sportslig kørestil
Bilister med en sportslig kørestil forventer mere effektivitet af deres biler. Med op til 200 % større lysstyrke på vejen er Philips RacingVision GT200 typegodkendt til at kunne give dig sjove oplevelser i terrænet og på vejen.
Klarere lys er ensbetydende med ingen ubehagelige overraskelser og øget kontrol
Når du kører ved højere hastigheder på dårligt belyste landeveje, sætter du din lid til dine forlygtelyskilders effektivitet. Møder du en uventet fare, betyder reaktionstiden alt. Selv splitsekunder kan udgøre en afgørende forskel for sikkerheden.
Philips RacingVision GT200  lyskildens overlegne stråleeffekt hjælper dig med at identificere farlige situationer hurtigere og bevare perfekt kontrol over køretøjet - uanset de vejforhold, du står over for.

Forbedret lyskontrast giver en mere sikker og interessant køretur
Visuelle færdigheder skubbes helt til grænsen ved kørsel om natten. Under forhold med svag belysning, eller hvis du bliver blændet af andre køretøjer, mindskes din evne til at opfatte kontrasten mellem objekter betydeligt. Dette gør det vanskeligere at opdage forhindringer som f. eks. en fodgænger på vejen. Den særlige farvetemperatur i Philips RacingVision GT200 lyskilder (fås i H4 og H7) lader øjnene fokusere bedre, så du kan opfatte kontraster på lang afstand. Det gør dig til en mere sikker trafikant. Når dine grænser samtidig udvides, er kørsel efter mørkets frembrud nu en mere spændende oplevelse.

Kørsel om vinteren er en udfordring. Men passionerede bilister kan godt lide at blive testet. I løbet af de barske vintermåneder har du brug for at vide, at lyskilderne kan klare opgaven. På samme måde som du vælger vinterdæk til glatte veje, så bør du kræve den bedste sigtbarhed ved kørsel under disse mørkere og mere farlige forhold.

Philips RacingVision GT200 lyskilder giver dig bedre kontrol under de vanskeligste forhold, så du kan bekymre dig mindre om vejen og nyde hver eneste tur.
  • Specifikationer
Lampe/pæretype: H4 Halogen
Spænding [V]: 12
Nominel ydelse (W): 60/55
Sokkeltype: P43t-38

 
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Philips Racingvision GT200 H4.


no photo
starstarstarstarstar2021-08-01 06:47:12
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen