0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage

Bedste motorolie til Opel fra Mobil og Castrol

Loader
Vent venligst, mens vi henter produkter der passer til netop din bil...
Til bil
Til mc
Til båd
Find produkter Indtast din nummerplade - så finder vi produkter der passer netop din bil!
Find produkter Indtast din nummerplade - så finder vi produkter der passer netop din bil!
Hvilken bil har du?
Hvilken bil har du?
- Slå den op og find de rigtige produkter!
Oliefiltre MC Oliefiltre Luftfiltre MC Luftfiltre Pærer MC Pærer Oliesøger MC Oliesøger
Båd olie Båd olie
Hos Landberg.dk forhandles motorolie til Opel biler. Vi anbefaler, at du anvender motorolie fra Castrol og mobil til din bil, da denne olie giver op til fire gange mindre slid i motoren end tilsvarende motorolier.

Vi sælger motorolie fra Castrol til billige priser på Landberg.dk, og det bør du købe, hvis du har en Opel.

GM Dexos Motor Olie specifikationer

GM Dexos godkendte olier anbefales til brug i alle GM køretøjer undtagen dem, der er bygget med Duramax dieselmotorer, der kræver en API CJ-4 kvalitetsolie.
 

GM Dexos 1 Olie

Designet med benzinmotorer i tankerne erstatter GM Dexos 1 specifikationerne GM-LL-A-025, GM6094M og GM4718M. Denne specifikation anbefales normalt til GM-køretøjer bygget til de nordamerikanske og asiatiske markeder. Sammenlignet med ILSAC GF-5 har den strengere krav til dannelse af stempelaflejringer, luftbobler, oxidering, slid, oliens evne til at pumpe rundt ved lave temperaturer og volatilitet.
 

GM Dexos 2 Olie

GM Dexos 2-specifikationen er beregnet til at erstatte både GM-LL-A-025 (benzin) og GM-LL-B-025 (diesel) specifikationerne for det europæiske marked. Olier der opfylder GM Dexos 2 er påkrævet for køretøjer fremstillet fra modelår 2011 og fremefter, men de er også bagudkompatible med ældre modeller. Denne specifikation er opbygget på basis af ACEA C3-standarden, men indeholder også elementer fra ILSAC GF-4-testene vedr. optagelse af skidt fra motoren og modvirkning af olieslam (olien bliver mayonnaise-lignende), begge dele ved lave temperaturer. 

GM-LL-A-025 Olie

Særlig GM-godkendelse for LongLife motorolie til benzinmotorer. Viskositeten er SAE 0W-30. Produktet opfylder ACEA A3 / B3. Afløbsintervallet kan være så langt som 30.000 km. Anbefales til køretøjer bygget før modelår 2011.
 

GM-LL-B-025 Olie

Særlig GM-godkendelse for LongLife motorolie til dieselmotorer. Viskositeten er SAE 5W-40. Produktet opfylder ACEA A3 / B3 / B4. Afløbsintervallet kan være så langt som 50.000 km. Anbefales til køretøjer bygget før modelår 2011.

Opel Automatgear olier

 

Dexron Type A, Suffix A Gearolie

Specifikationen blev introduceret i 1957. Det kræver, at olien opfylder visse grænser for sin kinematiske viskositet.
 

Dexron IID Gearolie

General Motors Dexron®-IID specifikation. ATF udstedt i 1975. Indeholder ATF-kølerkorrosionskrav, der ikke er angivet i Dexron®-II.
 

Dexron IIE Gearolie

General Motors specifikation Dexron®-IIE. ATF udstedt i 1991, hvilket kræver forbedret lavtemperaturydelse sammenlignet med Dexron®-IID, 20 000 cP ved minus 40 ° C.
 

Dexron IIIF Gearolie

GM-specifikation for automatgear olie introduceret i 1994. Efterfølger af Dexron IID og IIE.
 

Dexron IIIG Gearolie

Efterfølgeren til Dexron III (F) automatgear. Dette har de samme lave temperaturegenskaber som Dexron IIE, men med modifikationer af antioxidations- og friktionsmateriale. Blev Indført i 1997.
 

Dexron IIIH Gearolie

Dexron III licens H blev introduceret i juni 2003 til erstatning af  Dexron IIIG olien. Den har en oxidativt stabil basisolie (gruppe 2 eller gruppe 3). Olier der har denne specifikation har længere levetid af dens friktionsegenskaber og bedre egenskaber til modvirkning af ridsning af metaflader, bedre skumkontrol, samt længere levetid.
 

Dexron VI Gearolie

Specifikation introduceret i 2005 til erstatning af Dexron IIIH. Denne specifikation kræver bedre opretholdelsesegenskaber, oxidativ stabilitet og anti-skum egenskaber. Olier, der opfylder denne specifikation, kan anvendes med forlængede udskiftningsintervaller og er energibesparende.
Følgende bilmærker har vi sortiment til:

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen