0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage

Motorolie til Mercedes som overholder alle normer

Loader
Vent venligst, mens vi henter produkter der passer til netop din bil...
Til bil
Til mc
Til båd
Find produkter Indtast din nummerplade - så finder vi produkter der passer netop din bil!
Find produkter Indtast din nummerplade - så finder vi produkter der passer netop din bil!
Hvilken bil har du?
Hvilken bil har du?
- Slå den op og find de rigtige produkter!
Oliefiltre MC Oliefiltre Luftfiltre MC Luftfiltre Pærer MC Pærer Oliesøger MC Oliesøger
Båd olie Båd olie
Hos Landberg.dk forhandler vi motorolie til Mercedes biler. Vi anbefaler, at du vælger motorolie fra Castrol og Mobil, da dette mærke producerer motorolie med høj ydeevne og driftssikkerhed.  Derudover er Castrols og Mobils motorolier udviklet til at reducere CO2-udledning og er derfor på flere måder et fornuftigt valg til din Mercedes bil. Du kan købe Castrol og Mobil motorolie til markedets laveste priser på Landberg.dk.  

Mercedes olie specifikationer

Her finder du alt om Mercedes motorolie og gearkasseolie specifikationer

Navnet på MB-specifikationerne stammer fra Mercedes Bluebook-ordningen, opdelt i nummererede afsnit og sider. Det bruges af forhandlere til at identificere de produkter, der er certificeret af producenten og deres korrekte anvendelse på motoren.
 

MB 226.5 Olie

Denne specifikation er påkrævet for Mercedes-køretøjer med benzinmotorer leveret af Renault-Nissan Alliance. Specifikationskrav er enslydende med MB 229.5.  

MB 226.51 Olie

Denne specifikation er baseret på RN0720 og anbefales til Mercedes køretøjer med DPF monterede dieselmotorer leveret af Renault. Olier, der opfylder denne specifikation, har meget god termisk stabilitet og efterbehandlingskompatibilitet.  

MB 229.1 Olie

Til benzin og dieselmotorer. Den krævede minimumskvalitet er ACEA A2 / B2 med yderligere begrænsninger på motoren.  

MB 229.3 Olie

Til benzin og dieselmotorer. Den krævede minimumskvalitet er ACEA A3 / B3 / B4 og MB 229.1. Der kan kun certificeres 0/5 W-x olier.  

MB 229.31 Olie

Multigrade, low SAPS motorolie, anbefales til både diesel- og benzinmotorer fra Mercedes Benz, Smart og Chrysler. Kun motorolie med lav viskositet, som kan realisere en 1,0% besparelse på brændstofforbrug i M111 Brændstoføkonomitest (CEC L-54-T-96) kan få denne godkendelse. I denne test sammenlignes brændstofbesparelserne med Performance Oil RL 191 (SAE 15W-40).  

MB 229.5 Olie

MB ark til energibesparende olier til visse bil- og varevogne. Godkendte olier skal opfylde ACEA A3, B3 og B4 specifikationen og nogle yderligere krav fra Daimler Chrysler AG. Olie skal være på godkendelseslisten.  

MB 229.51 Olie

Lav SAPS LongLife motorolie til dieselmotorer med partikelfilter, der opfylder emission EU-4 -> standarder.  

MB 229.52 Olie

Olier, der opfylder disse specifikationer, skal have lavere askeindhold, mindst 1% bedre brændstoføkonomi i forhold til kravene i MB 229.31 og MB 229.51 og bedre oxidationsstabilitet for biobrændstofkompatibilitet. Kan også bruges, hvor der kræves en MB 229.31 eller en MB 229.51 olie. Ligesom MB 229.5 og MB 229.51 kræver denne specifikation en LongLife olie.
Følgende bilmærker har vi sortiment til:

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen