0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
MXS 5 Ctek batterilader
MXS 5 Ctek batteriladerMXS 5 Ctek batteriladerMXS 5 Ctek batterilader

MXS 5 Ctek batterilader

Varenummer: 56-305
EAN: 7350009563055
Før 674,00 kr
På lager (15 stk.)
517,00 kr
Antal
  • Relaterede produkter
  • Beskrivelse

MXS 5.0 lader

Ctek MXS 5.0 er en avanceret batterilader, der styres af en mikroprocessor, med automatisk indbygget temperaturkompensation, hvilket giver en ydelse uden sidestykke på blysyrebatterier fra 1,2 Ah op til 110 Ah.

Ctek MXS 5.0 løser en lang række batteriproblemer og er den ideelle oplader til brugere, der stiller store krav. Funktionerne i  Ctek MXS 5.0 omfatter diagnosticering af batteriets tilstand for at finde ud af, om det kan modtage og holde på opladningen, patenterede automatiske afsulfateringstrin og et særligt genetableringstrin, der genopliver og gendanner kraftigt afladede og lagdelte batterier. 
AGM-indstillingen er perfekt til at optimere ydelsen og levetiden af de fleste batterier med et stop-start-system. Den indbyggede temperaturkompensation sikrer en ideel opladningsydelse selv under de mest ekstreme betingelser. 
Patenteret float-/-impulsvedligeholdelse gør Ctek MXS 5.0 ideel til langtidsvedligeholdelse.

Hele processen med test, opladning og vedligeholdelse af batteriet er nemt at følge på det tydelige LED-display som Ctek MXS 5.0 leveres med.

 
 
  • Specifikationer
Ctek MXS 5.0 er en fuldautomatisk 12 V lader med mulighed for at "tilslut og glem" samt 8 ladetrin, og der er derudover mulighed for at vælge SMALL BATTERY og NORMAL BATTERY-programmer. RECOND- og AGM-indstillingerne fungerer individuelt eller sammen i både SMALL BATTERY- og NORMAL BATTERY-programmer, hvilket giver stor fleksibilitet for brugeren.

Med det store ladeområde som Ctek MXS 5.0 har, er den ideel for alle blysyrebatterier fra 1,2 Ah til 110 Ah med ekstra vedligeholdelsesmulighed på 160 Ah.

Ctek MXS 5.0 er Stænk- og støvtæt (IP65).

MXS 5.0 er nem og sikker at bruge, beskytter køretøjets elektronik, er gnistfri, beskyttet mod forkert polaritet og sikret mod kortslutning.

Der er en 5-års garanti på MXS 5.0.
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med MXS 5 Ctek batterilader.
Gennemsnitslig vurdering: 5.00 ud af 5 (baseret på 1 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
starstarstarstarstar2024-05-26 01:32:13
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen