0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Castrol Radicool Kølervæske SF 4L

Castrol Radicool Kølervæske SF 4L

Varenummer: 155B87
EAN: 4008177104244
Før 272,00 kr
Ikke på lager
Leveringstid: Udgået
269,00 kr
  • Relaterede produkter
  • Beskrivelse

Castrol Radicool Kølervæske SF - 4 Liter

Frost-/kølervæske


Beskrivelse
Castrol Radicool SF er en long-life kølervæske baseret på monoetylenglykol med avanceret organisk syrehæmmende teknologi. I modsætning til konventionelle frost-/kølervæsker indeholder Castrol Radicool SF ikke aminer, nitrit, fosfater, silikater eller andre uorganiske inhibitorer.
Castrol Radicool SF giver fremragende korrosionsbeskyttelse, særlig for motordele af letmetal. Den kan anvendes til en bredt udvalg af køretøjer, herunder personbiler, lastbiler og busser med såvel benzin- som dieselmotorer. Derfor er Castrol Radicool SF i særlig grad anvendelig til brug ved blandede vognparker.
Castrol Radicool SF virker inden for et bredt temperaturområde og giver effektiv motorkøling ved alle klimaforhold.

Anvendelsesområde
Den særlige sammensætning af hæmmere (inhibitorer), som anvendes i Castrol Radicool SF, er anvendelig til længere skifteintervaller og giver fremragende beskyttelse mod korrosion, blokering af kølesystemet, overophedning og frost.
Radicool SF er særlig anvendelig til brug i motorer af støbejern, aluminium, kobber eller kombinationer af disse metaller, som bruges i moderne motortyper. Den kan også anvendes til alle typer standard gummislanger, pakninger og tætninger i kølesystemet.
Castrol Radicool SF har en længere effektiv levetid og kan anvendes ved forlængede skifteintervaller på helt op til 3 år. Længere skifteintervaller betyder reducerede omkostninger og mulighed for mindre belastning af miljøet.
Castrol Radicool SF giver særdeles god beskyttelse mod korrosion som følge af kavitation og sikrer effektiv smøring af vandpumper, hvilket reducerer slid og støj.
Den effektive additivteknologi, som anvendes til Castrol Radicool SF, forhindrer ophobninger af kalcium ved brug af hårdt vand og reducerer dermed risikoen for tilstopning af radiator og gennemstrømningsmulighed for kølervæsken. Denne teknologi forbedrer også væskens varmetransporterende egenskaber og sikrer, at motoren kan køre ved optimale temperaturer.
Castrol Radicool SF er godkendt af en lang række OEM’er, herunder Mercedes Benz, Volkswagen, MAN og Ford.

Castrol Radicool SF anbefales også efterfølgende motorproducenters specifikationer: General Motors GM 6277M, Deutz, Cummins IS-serie og N14-motorer, Jenbacher, Komatsu, Renault Type D, Jaguar CMR 8229 og MTU MTL 5048 serie 2000C&I.

Castrol Radicool SF indeholder et bittert smagende middel, som skal hindre, at det ved en fejltagelse indtages.

Begrænsninger og anvisninger
Castrol Radicool SF skal fortyndes med destilleret/deioniseret vand til en koncentration på mellem 33% og 50%. For bedste allround effekt anbefales en blanding med 50% vand. Højere koncentrationer end 70% kan ikke anbefales.
For at bevare ydeevnen bør Castrol Radicool SF ikke blandes med andre kølervæsker. Det anbefales at tømme kølesystemet og skylle det før påfyldning med fortyndet Castrol Radicool SF.
Castrol Radicool SF har en holdbarhedsperiode på 2 år ved opbevaring i den originale emballage ved temperaturer under 60°C og med beskyttelse mod kraftig sol eller stærk frost. Når udendørs oplagring ikke kan undgås, bør beholderne placeres i horisontal stilling for at modvirke risikoen for, at der trænger vand ind.
Som det er tilfældet med de fleste frostvæsker, bør man undlade brug af galvaniserede beholdere og komponenter. 

Fysiske data
 
Navn Metode Enheder Castrol Radicool SF
Kogepunkt til motorkølervæske ASTM D1120 °C 175
Densitet ved 20 °C IP 160 g/ml 1.113
Skum, Tendens til motorkølervæske ASTM D1881 ml <50
Skum, pausetid ASTM D1881 sekunder <5
Vand ASTM D1123 % wt 2.6
pH, Vandig opløsning (33%) ASTM D1287 pH 8.0
Reserve alkalinitet ASTM D1121 ml 0.1N HCl 5.6
Udseende Visuel - Rosa væske, klar og lys
Flammepunkt, COC ISO 2592 °C >120
Frysepunkt ved 50% fortynding ASTM D3321 °C -37

Opbevaring af Castrol Radicool SF
Alle emballager bør opbevares tildækket. Hvor det er nødvendigt med udendørs opbevaring, skal tromlerne lægges ned, så man undgår indtrængen af vand eller beskadigelse af mærker på tromlen. Produkter bør ikke opbevares ved temperaturer over 60°C og ikke udsættes for direkte sollys eller frost.

Vi anbefaler at du skifter motorens oliefilter bil til dette anbefaler vi et kvalitetsfilter fra tyske BOSCH, samt en af de bundpropper bilbundprop og pakning fra Corteco - hvis du rigtig vil forkæle din bil, så bør du også skifte kabineluftfilter bil det sikrer dig frisk ren luft i kabinen. 

Mangler din bil trækkraft eller er det bare tid til et nyt luftfilter bil, så anbefaler vi fra landberg.dk her også filtre og bundpropper fra BOSCH - med både nye filtre og olie er du sikker på at du har gjort det bedste for din bil!
  • Specifikationer
Godkendelser:
ASTM D3306 (I),
ASTM D4985,
ASTM D6210
BS - BS 6580:2010
JASO JIS K2234
Deutz DQC CB-14
Ford WSS-M97B44-D
MAN 324 Typ SNF
MB 325.3
VW TL 774 F (G12+ / G 12 Plus)
​VW TL 774 D
GM 6277M
​DEXCOOL
Glaceol RX Typ D
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Castrol Radicool Kølervæske SF 4L.
Gennemsnitslig vurdering: 5.00 ud af 5 (baseret på 1 vurderinger)
starstarstarstarstar


no photo
starstarstarstarstar2024-05-28 15:00:23
Afgiv vurdering:no photo
munk2017-01-24 20:15:56
Jeg vil gerne kunne udskrive produktblad, hvordan
Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen