0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Castrol Greentec Bike Cleaner

Castrol Greentec Bike Cleaner

Varenummer: 14EB89
EAN: 5010321003654
På lager (3 stk.)
131,00 kr
Antal
  • Relaterede produkter
  • Beskrivelse

Castrol Greentec Bike Cleaner

Rensemiddel til motorcykler

Beskrivelse
Castrol Greentec Bike Cleaner er et koncentreret rensemiddel, som er udviklet og testet specielt til moderne motorcykler.
Greentec Bike Cleaner er udviklet til at sikre hurtig og effektiv rengøring af selv det mest genstridige snavs og kan desuden særdeles let anvendes på en lang række materialer som blandt andet metal og letlegeringer, plast, gummi og lakerede overflader.

Anvendelsesområde
Sprøjt Castrol Greentec Bike Cleaner på det snavs, som skal fjernes. Lad det virke i et til tre minutter. Om nødvendigt, brug svamp eller børste. Skyl derefter grundigt med vand for at fjerne opløst snavs og rengøringsmiddel, hvilket med fordel kan gøres med slange eller højtryksspuler. Følg motorcykelproducentens anvisninger og anbefalinger. Tør til sidst efter med et vaskeskind.
Ved brug af højtryksspuler må vandets temperatur ikke være over 30°C og trykket ikke højere end 60 bar. Påfør ikke Castrol Greentec Bike Cleaner i stærkt solskin eller på varme dele. Lad ikke den koncentrerede væske blive siddende på overfladerne længere end fem minutter. Skyl altid grundigt efter. Lav først en test på en mindre overflade.
Olieforurenet spildevand skal behandles med olieudskiller.

Fordele
• Castrol Greentec Bike Cleaner sikrer hurtig og effektiv rengøring af selv det mest genstridige snavs.
• Castrol Greentec Bike Cleaner er testet af et førende, uafhængigt laboratorium efter strenge krav til materialekompatibilitet.
• Castrol Greentec Bike Cleaner har dokumenteret overlegne egenskaber mht. materialekompatibilitet sammenlignet med førende konkurrenter og havde ingen negativ virkning på de testede materialer.

Fysiske data
 
Navn Metode Enheder Typical
Densitet ved 20 ° C ASTM D1298 g/ml 1.063
pH   pH 9,1


Opbevaring af Castrol Greentec Bike Cleaner
Alle emballager bør opbevares tildækket. Hvor det er nødvendigt med udendørs opbevaring, skal tromlerne lægges ned, så man undgår indtrængen af vand eller beskadigelse af mærker på tromlen. Produkter bør ikke opbevares ved temperaturer over 60°C og ikke udsættes for direkte sollys eller frost.
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Castrol Greentec Bike Cleaner.


no photo
starstarstarstarstar2024-05-28 15:50:49
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen