0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 799 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
Castrol Brake Fluid React Performance DOT 4 1L

Castrol Brake Fluid React Performance DOT 4 1L

Varenummer: 15037E
EAN: 4008177157974
På lager (2 stk.)
106,00 kr
Antal
  • Relaterede produkter
  • Beskrivelse

Castrol Brake Fluid React Performance DOT 4 - 1 Liter

Super DOT4-bremsevæske


Beskrivelse
Castrol React Performance DOT 4 er en syntetisk bremsevæske med et højt kogepunkt, som langt overstiger kravene i specifikationerne SAE J1704, FMVSS 116 DOT 3 og DOT 4, ISO 4925 og JIS K2233. React Performance DOT 4 er formuleret ud fra en blanding af polyalkylenglykolætere og boratester sammen med andre højeffektive additiver og hæmmere, som giver en ultimativ systembeskyttelse over for virkningerne af korrosion og damplås på grund af høje temperaturer.
Castrol React Performance DOT 4-bremseværske er beregnet til brug i alle bremsesystemer, især systemer, som udsættes for ekstreme betingelser, high performance-biler og motorløbsbetingelser.

Anvendelsesområde
Castrol React Performance DOT 4-bremsevæske er designet specielt til at være et alternativ til DOT 5.1-væsker ved høje temperaturer. Dens overlegne egenskaber giver større fordele i situationer, hvor man står over for ekstreme betingelser, og der kræves en optimal bremserespons.
Castrol React Performance DOT 4-bremsevæske er baseret på glykolæter- og boratester-teknologi og har som sådan et højt damplåspunkt (mål for egenskaber ved høje temperaturer i forbindelse med bremsning). På grund af denne formulerings sammensætning kan damplåspunktet fastholdes på et højere niveau end almindelige glykolæterbaserede væsker i hele produktets levetid.
Castrol React Performance DOT 4-bremsevæske er specielt udviklet til at sikre kontinuerlig start/stop-bremsning ved bykørsel, hurtig kørsel og bjergterræn, hvor der kan forekomme højere bremsetemperaturer.
Den er fuldstændig kompatibel med andre væsker, der opfylder FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 og DOT 5.1 – men af hensyn til at bevare de enestående egenskaber ved Castrol React Performance DOT4 bør man undgå at blande den med andre bremsevæskeprodukter.
Alle almindelige bremsevæsker forringes under brug.
Det anbefales på det kraftigste, at Castrol React Performance DOT 4 skiftes i henhold til bilproducentens råd. Hvis et sådant råd ikke foreligger, anbefales det at skifte bremsevæsken hvert 2. år.

Begrænsninger og anvisninger
Castrol React Performance DOT 4-bremsevæske bør ikke anvendes i bremsesystemer, til hvilke der anbefales en mineraloliebaseret væske (f.eks. visse Citroen-systemer, til hvilke Castrol LHM er velegnet, og Rolls Royce-systemer, til hvilke Castrol HSMO Plus er godkendt).
Som med alle bremsevæsker, der indeholder glykolætere, er det vigtigt at undgå at spilde produktet på lakerede dele, da det kan medføre skader. I tilfælde af spild skal det berørte område omgående skylles med vand: Tør ikke efter

Fysiske data
 
Navn Metode Enheder Castrol React Performance DOT 4
Viskositet, kinematisk -40 °C IP 71 mm²/s 1200 typisk
Densitet ved 20 °C IP 160 g/ml 1.07
Kogepunkt (våd) (WERBP) SAE J1703 °C 180 min
Kogepunkt (tør) (ERBP) ASTM D1120 °C 260 min
Udseende Visuel - Klar og lys, gul væske
pH SAE J1703 pH 7.2

Specifikationer
FMVSS 116 DOT 4
ISO 4925 Class 4
JIS K2233
SAE J1703
SAE J1704

Opbevaring af Castrol React Performance DOT 4
Alle emballager bør opbevares tildækket. Hvor det er nødvendigt med udendørs opbevaring, skal tromlerne lægges ned, så man undgår indtrængen af vand eller beskadigelse af mærker på tromlen. Produkter bør ikke opbevares ved temperaturer over 60°C og ikke udsættes for direkte sollys eller frost.

Vi anbefaler at du skifter motorens oliefilter bil til dette anbefaler vi et kvalitetsfilter fra tyske BOSCH, samt en af de bundpropper bilbundprop og pakning fra Corteco - hvis du rigtig vil forkæle din bil, så bør du også skifte kabineluftfilter bil det sikrer dig frisk ren luft i kabinen. 

Mangler din bil trækkraft eller er det bare tid til et nyt luftfilter bil, så anbefaler vi fra landberg.dk her også filtre og bundpropper fra BOSCH - med både nye filtre og olie er du sikker på at du har gjort det bedste for din bil!
  • Specifikationer
Indhold [liter]: 1
Specifikation: FMVSS 116 DOT 4
Specifikation: SAE J 1703, J1704
Specifikation: ISO 4925 Klasse 4
Specifikation: JIS K2233
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Castrol Brake Fluid React Performance DOT 4 1L.


no photo
starstarstarstarstar2024-07-22 04:32:06
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen

OBS!

Bemærk venligst: Vi holder sommerferie i uge 29 og uge 30. Vi har ferieafløser på og sender ordrer hver dag. Telefonen holder vi lukket, men svarer mails ved lejlighed. Det er ikke muligt at bestille til afhentning. Vi ønsker vores kunder en god sommerferie :-)