0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 15.00
- Fredag dog 14.30
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
No foto

Bundmåtter af gummi til VW Tiguan II 2017

Varenummer: 821 VW28
Før 618,00 kr
Ikke på lager
Leveringstid: 3-5 dage
525,00 kr
Antal
  • Beskrivelse

Automåtter af gummi til Vw Tiguan II 2017 - 3 års garanti mod gennemslid!

 
En Vw Tiguan II 2017 fortjener formstøbte gummimåtter fra NovLine, som er en både elegant og meget praktisk løsning. Specielt i vinterhalvåret er der risiko for mudder og snavs på fodtøjet. Gummimåtterne kan bruges permanent - og en god tommelfingerregel vil være, at skifte fra de almindelige måtter til gummimåtter, samtidig med at du skifter fra sommer- til vinterdæk. 
Gummimåtter kan rengøres på få sekunder med sæbe og vand. Gummibundmåtter kan oftest monteres med de originale måttelåse, eller ved hjælp af universalclips. 
 
Dette gummimåttesæt er komplet med 4 stk. 3d formstøbte bilmåtter med en perfekt pasform til en VW Tiguan II 2017. Indtast din bils registreringsnummer på forsiden, så finder vi de perfekte gummibundmåtter med perfekt pasform til din VW Tiguan II 2017.
 
Måtterne på billledet er blot eksempler på kvaliteten af de måtter du får leveret, som naturligvis er støbt i 3D pasform til netop din VW Tiguan II 2017.
 

Der findes sikkert masser af billigere bundmåtter som ikke er tilpassede netop din VW Tiguan II 2017. Men vores gummibundmåtter fra NovLine er derimod støbt i en 3D form - og det er hemmeligheden bag de perfekte autogummimåtter, udført i en tyk blød gummi, som nærmest klæber sig fast til gulvet i en perfekt pasform. Gummimåtten er desuden både robust og skridsikker. 

 
Bemærk venligst at disse måtter er støbt til at passe 100% i en VW Tiguan II 2017 med en perfekt pasform og må derfor ikke sammenlignes med nogle af de billigere typer af gummimåtter!
  • Specifikationer

Antal gummibundmåtter i pakken: 4 stk.

Vi anbefaler at du lader måtterne ligge et døgn i fri luft inden du
monterer dem i bilen
Har du købt produktet?
Hjælp andre købere ved at fortælle om din erfaring med Bundmåtter af gummi til VW Tiguan II 2017.


no photo
starstarstarstarstar2018-07-18 00:58:28
Afgiv vurdering:Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk