0
Gå til kassen
Gå til kassenGå til kassenDer er 0 varer i kurven
Fri fragt
- På ordrer over 500 DKK
Bestil inden kl. 14.00
- Alle hverdage
PrisMATCH
- Landberg.dk yder altid prismatch
 
Hej!
Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt.
Indtast din nummerplade så finder vi de produkter der passer til netop din bil.

Ren motor. Ren forbrænding. Ren besparelse.
- Det er Smog Doctor

Smog Doctors produkter gør arbejdet nemmere, hurtigere og meget mere økonomisk. Du får et resultat ved afrensning af et eller flere af motorens systemer.  - Uden at bruge dyre apparater eller et stort tidsforbrug.
 
Resultater gennem mange års test
Allerede tilbage i 1998 foretog Smog Doctor de første kompressions- og emissionsmålinger før og efter rensninger af smøresystemer, og Smog Doctor modtager konstant nye informationer fra store dele af verden, hvor produktet bliver brugt og testet. For Smog Doctor er kompressions- og emissionsmålinger det daglige bevis på resultaterne af rensninger af motorer. Testene beviser produktets funktionalitet og de usædvanlige resultater man opnår gennem rensning af brændstof-, indsugnings-, ventiler og kompressions- og udstødningssystemet, køler- og airconditions systemet.
 
Ekstreme resultater på under 20 minutter - uden arbejde
Brugen af VB26 Inject & Valve Cleaner samt VB37 Oil & Gas Cleaner kræver nødvendigvis ikke professionalisme. Afrensningen tager ganske kort tid og normalt efter 15 minutter kan man udelukke om fejlen skyldes urenheder som har sat sig i systemet. Kun i sjældne tilfælde er det elektronikken eller en mekanisk del, der er skyld i fejlen og derfor skal udskiftes. Smog Doctor virker på alle motorens systemer. Smog Doctors produkter er enkle at bruge "påfyld flasken med afrensningsvæske" og "vent på resultatet".

- Den professionelle mekaniker bemærker straks forskellen på de målinger, der foretages før og efter behandlingen.
Smog Doctor
Henter produkter

Henter produkter

Tilmeld nyhedsbrev
Din vare er nu lagt i kurven!
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i højre hjørne.

Fortsæt med at handle

eller

Gå til kassen
Landberg.dk
Til toppen